Zchlaďte se přímo doma

Zchlaďte se přímo doma


Chodíte v létě na koupaliště, protože nesnášíte velká horka? Spousta lidí tam chodí rádo, protože si mohou nejen užít příjemnou vodu, ale také si užijí spoustu zábavy, a navíc si mohou dát dobrou zmrzlinu nebo kávu. I děti milují návštěvy koupaliště, a tak není divu, že koupaliště bývají plná lidí od otevření až do zavírací doby. Jenže vysoká popularita koupališť s sebou nese i problémy v podobě nedostatku parkovacích míst a front. To mnozí majitelé rodinných domů vyřešili po svém. Koupili si vlastní bazén.

voda v bazénu

Mít doma bazén už není otázka mnoha peněz, protože malý bazén do země můžete mít za méně než sto tisíc korun, což je na dnešní dobu malá investice. Jestli zvažujete že si také bazén koupíte, určitě vybírejte kvalitní bazény od renomovaných výrobců. Neutrácejte zbytečně peníze za levné bazény, protože ty moc nevydrží. Mnoha lidem se stalo že obyčejný nafukovací bazén jim vydržel jen jednu sezonu, protože i přes veškerou snahu se nakonec protrhl. To je největší problém cenově dostupných nafukovacích bazénů – nikdy nevíte, kdy a čím se protrhne.

žena v bazénu

Lepší je plast
Výhodou plastových bazénů je, že se dají usadit přímo do země, což vypadá nejen lépe, ale je to i praktičtější řešení. Můžete si vybrat z několika druhů bazénů i velikostí. Při výběru bazénu zvažte hlavně počet osob, které ve vašem bazénu najednou budou – pokud budete chtít plavat, raději si vyberte větší bazén, a počítejte se šířkou na jednoho člověka 1,5 metru. Všem vám v něm pak bude pohodlněji. Asi vás zajímá, jak se bazén usazuje. Podle návodu k montáži to zvládnete sami, ale v případě že chcete mít jistotu, že všechno bude fungovat, jak má, můžete si objednat montáž bazénu na klíč. Vyberte si z mnoha typů bazénů, a pokud si ho objednáte mimo hlavní sezónu, získáte navíc bazén za daleko lepší cenu. Vhodně zvoleným obdobím nákupu ušetříte i desítky tisíc korun.