Kam se vypravit s pronajatým vozem Ford Tranzit Minibus 8 + 1

Kam se vypravit s pronajatým vozem Ford Tranzit Minibus 8 + 1


Uvažujete o pronájmu vozidla Ford Tranzit Minibus 8 + 1 pro uspořádání rodinného výletu nebo dovolené? Chcete si pronajmout horskou chalupu a prožít tu báječný týden nebo i delší pobyt? Pak bychom vám mohli doporučit některé trasy na výlety po okolí.

Šumava – zamíříte-li z Prahy směrem na jih, a budete mít zajištěné ubytování na Šumavě, například na Kvildě nebo na Kubově Huti, pak vám doporučujeme usednout do auta a zamířit směrem k Lipnu. Podél Lipna se dá projíždět po obou březích a za váš čas stojí i návštěva Čertových proudů, Vyššího Brodu, Rožmberku nad Vltavou a Českého Krumlova s výstupem na vrchol Kleti. Tato místa patří k nejkrásnějším v Evropě a až se tudy budete potulovat v rámci několika rodin nebo party přátel, možná se sem budete chtít nastěhovat natrvalo.

Krušné hory

Krkonoše – Krkonošský národní park je sám o sobě velkým lákadlem, k nejzajímavějším místům patří Sněžka a Studniční hora a na západní straně Krkonoš Labská bouda, Vrbatova bouda, Zlaté návrší, Harrachovy kameny a pramen Labe. Až budete mít vysokohorské turistiky dost, vypravte se s autem více na západ do Rokytnice nad Jizerou a pokračujte směrem na Paseky nad Jizerou, Kořenov, Polubný, Desnou, Tanvald a do Smržovky. Za návštěvu stojí také Jiřetín pod Bukovou, Josefův Důl, Maxov a Albrechtice v Jizerských horách. Za slunečného počasí je tamní krajina velmi malebná a hlavně tichá a klidná. Máte-li rádi pohodu bez davů turistů, toto je to pravé místo.

krása Šumavy

Krušné hory – ubytování v Krušných horách si můžete zajistit například v Loučné pod Klínovcem nebo ještě lépe v Kovářské, a odtud se pak můžete vypravovat nejen k nejvyšším vrcholkům – do Jáchymova, na Boží Dar a na Klínovec, ale mohli byste objevit prameny minerální vody Magnesia, která se stáčí v oblasti Slavkovského lesa u obce Mnichov, nedaleko Bečova nad Teplou. Magnesia je významný zdroj hořčíku, který bychom mohli doporučit každému z vás vzhledem k tomu, že téměř polovina obyvatel naší země trpí deficitem magnézia v organismu.