Darujte vaší přítelkyni pro jízdu na koni vestu Craft

Darujte vaší přítelkyni pro jízdu na koni vestu Craft


Udržujete partnerský vztah s dívkou, která se věnuje jezdeckému sportu? A vy sám také do tajů tohoto krásného sportovního odvětví postupně pronikáte? Pak máme pro vás tip na dárek k narozeninám z kolekce bund a vest c-store.cz značkového outdoorového oblečení Craft.

Je všeobecně známo, že jízda na koni je jedním z nejnáročnějších sportů, v němž hraje důležitou roli nejen vybavení, ale i péče o koně a tréninková píle. Naučit se jízdním technikám klusu, cvalu a trysku a přidat k nim i zvládání parkurových skoků znamená mimo jiné i schopnost komunikovat se zvířetem pod vámi, a to ne každý zvládne.

dívka s koněm

Někteří lidé se domnívají, že „koňáci“ potřebují k vyjížďkám pouze speciální legíny, vysokou obuv, jezdecká saka a přilby, ale toto je jen část oblečení, které se tu uplatní. Lidé se u koní běžně pohybují i v civilu a k vyjížďkám a k péči o koně v boxech využívají i outdoorové oděvy určené například pro cyklisty nebo běžce.

Jedním z nich je i dámská zateplená vesta Craft ADV SubZ Lumen. Je opatřena speciální membránou, která zajistí odolnost vůči atmosférickým srážkám a také vůči působení silnějšího větru, což je venku v terénu naprosto zásadní. Zateplený materiál se postará o maximální komfort v chladném ročním období anebo i v létě, pokud studená fronta přinese dešťové srážky.

parkurový skok

Při práci v jezdeckém oddíle ve stájích nebo venku na jízdárně i v přírodě hraje důležitou roli i dobrá viditelnost, a k tomu právě může přispět reflexní zeleno žlutá barva vesty. Reflexní barvu oceníte zejména za mlhy a snížené viditelnosti při soumraku, kdy pořádáte vyjížďky v podzimním období, anebo se přímo chystáte na závěr jezdecké sezóny – na Hubertovu jízdu koncem října či začátkem listopadu. S reflexní vestou budete dobře patrní i při nácviku parkurových skoků, a to jak přímo v sedle, tak i při pohybu mezi překážkami, pokud je stavíte jako pomocník. Vesta také o svém majiteli velmi rychle oznámí, že došlo k nějaké nehodě, k pádu nebo k náhlé nevolnosti a tehdy může být přivolaná pomoc velmi rychlá, na rozdíl od tmavého oblečení, které v terénu spíše splývá s okolím.