Věci na krk

Věci na krk


Jaké přívěšky je možné mít na krku. V dnešní době je toho opravdu spousta, co si můžete pověsit na krk. Když začneme těmi exotickými, jsou to například mušlové nebo kamínkové korále, které si můžete dovést z dovolené od moře, přece jenom je to něco jiného, co u nás jen tak nenajdete. Dále to mohou být různé dřevěné korále, které se podobají korálům, které nosili indiáni, jsou hodně oblíbené u mužů a je to takový mladický typ, pro náhrdelník pro muže. Některým chlapům dodávají jedinečný vzhled plážového surfaře. Ovšem dne už se to tolik nevidí nebo alespoň ne u nás.

klíčenky na krk

Dále něčím typičtějším jsou vzácné kovy, kdy většina žen, ale i mužů nosí řetízky. Může se jednat o zlaté, stříbrné, ocelové nebo jiné řetízky. Na výběr je z mnoha jak řetízků, tak přívěšků, stačí si jen vybrat anebo si nechat udělat originální podle vaší fantazie. V dnešní době jde opravdu cokoliv, a když máte dostatek peněz, můžete se klidně rozšoupnout. To jsou jedny z nejtypičtějších věcí, které si můžete pověsit na krk. Jedná se o kovy, které by tělu neměli vadit a snáší se velmi dobře.

klíčenky na krk

Další možností můžete mít místo kovu kůži. Je to hodně preferované u mladých s nějakým zajímavým přívěškem. Většinou takové seženete na pouti, kde se prodávají řetízky a další věci. Můžete mít, například na různě barevné kůže nebo na více provázků na jednou zavěšené vlastní znamení zvěrokruhu, které vám dodá na váze. Je to něco, co je s vámi spojené a můžete si ho vzít kamkoliv. Je to jen na vás co si vyberete.

Poslední volbou je něco méně netradičního a už se tolik nejedná o řetízky, ale o klíčenky na krk https://www.promodarky.cz/kategorie/reklamni-predmety/klicenky/klicenky-na-krk/. Většinou se na takových klíčenkách nosí klíče od domova, ale můžete na nich mít klíčenky. Klíčenkou mohou být užitečné a praktické věci, jako baterka, otvírák na pivo, šroubovák, zapalovač a mnoho dalšího. Nebo jen věci na okrasu, jako jsou figurky, kovové destičky, zámky a další.